Mikä  on omatoimimatka/valmismatka???
Matkapaketti

Uuden lainsäädännön myötä 1.7.2018 valmismatkasta tulee matkapaketti ja samalla sen käsite laajenee koskemaan matkanjärjestäjän etukäteen tai matkustajan pyynnöstä kokoamien pakettien lisäksi myös esimerkiksi sellaisia matkapalveluyhdistelmiä, jotka matkustaja itse kokoaa elinkeinonharjoittajan verkkosivujen kautta tekemällä erilliset sopimukset eri palveluntarjoajien kanssa.Risteily vai reittimatka?

Huvia, hyötyä, herkuttelua ja huippuhetkiä  – monipuoliset matkavaihtoehtomme tarjoavat jokaiselle jotakin.
Risteily vai reittimatka? Tarjoamme lukuisia matkavaihtoehtoja eri määränpäihin ja tarkoituksiin. Olipa matkasi tarkoitus risteillä huvin vuoksi tai matkustaa mukavasti ja edullisesti maasta toiseen.

Ota yhteyttä soita tai laita sähköpostia Jarin Matkoihin ja kysy lisää.Leppoisa laivamatka Helsingistä Pietariin Moby SPL:n Princess Anastasialla kuljettaa matkailijat vaivattomasti naapurimme kukoistavaan miljoonakaupunkiin. Astu laivaan ja nauti merellisestä illasta hyvän ruoan ja näyttävän laivashow'n parissa. Aamulla olet valmiina valloittamaan Pietarin. Shuttle-bussi kuljettaa sinut satamasta Iisakin kirkon aukiolle , mistä käsin voit vierailla haluamissasi kohteissa. Palaa illaksi laivalle ja aamulla heräät taas Helsingissä.

Viisumivapaa risteily on hyvä vaihtoehto, kun haaveilet aktiivisesta kaupunkilomasta!

Hinnat ja varaukset täältä!  Maksu luottokortilla.


Mikäli haluat maksaa laskulla, niin lähetä varauspyyntö sähköpostiin.

jarinmatkat@gmail.com
Lumoudu Pietarista!

Hyppää Allegron kyytiin ja rakastu Pietariin. Allegrolla junailet Helsingistä Pietarin keskustaan alkaen 29 €. Liput ovat nykyään myynnissä 90 päivää ennen matkaa.

Virkeänä Lappiin yö- ja autojunalla!

Suuntaa Lappiin aina edullisella Säästölippu makuupaikalla alkaen 49 €.


Junalla Laivalle
Muistathan, että juna vie Turussa suoraan satamaan.

Olit sitten matkalla kotimaassa tai matkustat Viipuriin, Pietariin tai Moskovaan asti saat junaliput Jarin Matkojen kautta.


Ryhmämatkat vaihtoehtoja
Ryhmän koko 10 - 40/hlö kohteesta riippuen

Narva Jõesuu 3pv